Sinu inimesed - sinu moodi kingitused

Otsid enda lemmikinimestele meeldejäävat kingitust sünnipäevaks, pühadeks, tähtpäevaks või mõneks muuks oluliseks päevaks, aga ei leia midagi, mis oleks täpselt nende nägu? Tahad neid üllatada millegi erilise ja ainulaadsega, mis jääks kingisaajale meelde pikemaks ajaks ja pakuks imelist elamust?

Meil on hea meel, et saame lõpuks sulle tutvustada Interflora sinu moodi kinkekarpi, mille sisu saad sa täitsa ise kokku panna! Meie valikus on ainult kõige erilisemad ja kvaliteetsemad tooted, mis toovad rõõmu ja pakuvad maitseelamusi. Vali oma sõprade-tuttavate-töökaaslaste maitset ja eelistusi silmas pidades kinkekarpi erinevaid kodumaiseid suussulavaid maiustusi, maitsvaid snäkke, mõni alkovaba rüübe või hoopis mulli ja kvaliteetveini seitsme maa ja mere tagant. Pisemale kingisaajale saad üllatuseks ka pehme kaisulooma lisada. Muuda kingitus täiuslikuks valides välja ka perfektne lillekimp, mis kinkekarbiga kaasa lisada. Telli kingitus ja lilled üheskoos mugavalt Interflorast ning toimetame need kulleriga kingisaajani!

Sinu moodi kinkekarbi laias valikus on:

  1. Chocolala käsitöömaiused

    Chocolala on kohalikest traditsioonidest ja loodusest inspireeritud Eesti käsitööšokolaad, mis on võitnud auhindu nii rahvusvahelisel areenil kui ka kodumaal. Toodetes kasutatakse Eesti toorainet nii palju kui võimalik – võid, koort, marju. Hõrgutised kannavad õiglase kaubanduse märki ja on säilitusaineteta. Valida saad 4 või 9 käsitöötrühvliga kinkekarbi, vaarika-tumeda šokolaadi, šampanjamaitselise maasikatahvli ning Vana-Tallinna šokolaaditahvli vahel. Lisaks leiad valikust elegantse Arvo Pärdi muusika ja Konrad Mägi maaliga kommikarbi ja kohvimaitselise ning karamelli-meresoola kuuma šokolaadi.
  2. Bettina gurmeeküpsised

    Ainulaadsed Bettina käsitööküpsised valmivad Itaalias Trevisos kohaliku meistri esivanemate ja klassikaliste Veneetsia küpsiste retseptide järgi. Parimate maitsete saamiseks kasutatakse ehedat ja naturaalset toorainet ja „aega on“ kokkamise põhimõtteid.
  3. MoMari marmelaadid

    MoMarile on oluline aus tooraine ja selle säästlik kasutamine - tarvitada ära kogu vili maksimaalselt, võimalusel koos seemnete ja kestadega. Nii säilib marmelaadis oluliselt rohkem head ja kasulikku. Mõnusalt tummine hapukas-magus mustasõstramarmelaad ja kirsimarmelaad on valmistatud Saaremaal ning on 100% vegan.
  4. Mahe pähklisegu ja Seebergeri pähklite ja kuivatatud puuviljade segud

    Tervislik pähklisegu kinkekott sisaldab ainult mahedaid pähkleid, mida on mõnus vahepalaks snäkkida. Segus on kreeka pähklid, mandlid, sarapuupähklid ning india pähklid. Seebergeri kõrgeima kvaliteediga pähkli- ja marjasegud või kuivatatud mangoviilud on vastutustundlikust põllumajandusest pärit tervislikud snäkid, mis viivad lihtsalt keele alla.
  5. Pehmed kaisuloomad pisematele

    Vali heegeldatud kaisukassi, -jänku ja -kaelkirjaku vahel. Loomakesed on tehtud hoole ja pühendumusega nahasõbralikest materjalidest, ei sisalda allergeene ning on masinpestavad. Lisaks heegeldatud leludele on Interflora valikus ka pehme baleriinjänku, mõmmi või koaala, mis on sirgunud koos teiste vahvate ja kvaliteetsete leludega Rootsi mänguasjavabrikus. Neid sobib kinkida lastele alates 3. eluaastast või mängulusti hindavatele täiskasvanutele.
  6. Öun alkovabad vahujoogid

    Öun vahujoogid valmivad Saaremaal kohalikest Eesti maheõuntest ja toorainest. Need ei sisalda säilitus-, lõhna- ega maitseaineid. Vali kas õuna-kadaka või kirsi-vahtra vahujook. Kadakas annab kodusele õunale erilise ja nauditava järelmaigu, kirss seevastu sobib neile, kes eelistavad magusat marjast maitset.
  7. Ostrova Mari alkovaba vaarika-mustsõstra glögi

    Ostrova Mari tooted valmistatakse Setomaal mahedalt kasvatatud marjadest. Glögis kasutatud mahl on valmistatud marjadest, mis on külmpressitud ning pastöriseeritud, tagades seega mahla parimad omadused. Glögile on lisatud soojendavaid ürte ja vürtse.
  8. Wöseli SHRUB rüüped

    SHRUB on suurepärane joogipõhi, mis sobib hästi nii alkoholivaba kui ka kraadiga kokteili valmistamiseks, pitsiga shoti võtmiseks või hoopis soojendava tee valmistamiseks. Valikus on Wöseli astelpaju-vaarika ja ingveri-mee-sidruni SHRUB. Shrubid on ilma lisatud suhkruta, kasutatud on kas mett või agaavisiirupit. Lisaks on nad kuumutamata, mistõttu säilivad seal vajalikud vitamiinid, minaraalid ja antioksüdandid, mis on võimsad abimehed ajal, mil organism vajab viiruste ees lisakaitset.
  9. Steenberg vahuvein

    Steenberg on Lõuna-Aafrika üks vanemaid veinimõisaid aastast 1682, mis on tunnustatud klassikalisel meetodil vahuveinide valmistajana (Méthode Cap Classique, MCC). MCC Steenberg 1682 Chardonnay Brut on värske ja elegantne vahuvein, milles on tunda õuna, tsitruseliste ja virsiku noote.
  10. Graham Beck vahuveinid

    Graham Beck vahuveinid on kõrgelt hinnatud kuningakodades ja poliitikute seas. Graham Beck Rosé NV on sügava maitsega tänu pikaajalisele pärmisettele ja osaliselt tammevaatides hoidmisele. Graham Beck Brut NV on Vinordic Wine Challenge võistluse võitja kui parim vahuvein EL-sertifikaadiga tähistatud vahuveinide seas. See on kerge pärmiaroomiga ja värskendava laimi maitsega kompleksne vahuvein.
  11. Besserat de Bellefon Brut šampanja

    Besserat kuulub top 75 šampanjamaja hulka, on populaarne Prantsusmaa Michelini restoranides ja ühtlasi ka Louvre ning d’Orsay muuseumide ametlik šampanja. Besserat de Bellefon Brut šampanjat hindas Wine Spectator kõrge 92. kohaga. See šampanja on väga hea värske ja kreemja maitsega ning väikese mulliga, milles on tunda õuna ning tsitruse noote. Besserat de Bellefon Blanc de Blancs šampanja on väga tiheda mulliga ideaalne aperitiiv, mille maitses ja aroomis on tunda tsitruseid ja virsikut. Kes kord joonud, ihkab seda uuesti!
  12. Colombier Loire Valley Sauvignon Blanc

    Domaine du Colombier veinimaja on pärit kuulsast Loire’i oru veinipiirkonnast. Nende Sauvignon Blanc on kerge ja tsitrusemekine nagu värskendav briis salatite ja mereandide kõrval.
  13. Rochemorin Sauvignon Blanc

    Sajanditevanuse Rochemorini veinimõisa tutvustus kuulub iga tõsiseltvõetava veiniraamatu lehekülgedele! Bordeaux klassika Rochemorin Blanc on pehme, kergelt ja meeldivalt tammene, aromaatne ning elegantne valge toiduvein.
  14. Eagle’s Nest Parker 90 Merlot

    Lõuna-Aafrika mägistel nõlvadel kasvavad viinamarjad, millest sünnivad hinnatud veinid. Nii on ka Eagle’s Nest veinimõisa veinid ühed Lõuna-Aafrika parimad. Eagle’s Nest Merlot on elegantse stiili ja kompleksse maitsega Lõuna-Aafrika kolme parima Merlot hulka kuuluv tippklassi vein.
  15. Château Bonnet AOC Bordeaux

    Maailma kõige tuntum ja tunnustatum veinipiirkond Bordeaux on aegumatu klassika, kus valmivad ka Château Bonnet kvaliteetveinid. AOC Bordeaux on täidlase ja puuviljase maitsega kvaliteetvein, tüüpiline bordoo segu, mis koosneb Cabernet Sauvignon’i ja Merlot’ viinamarjadest.
  16. Oak Valley kvaliteetveinid

    Väärika Lõuna-Aafrika Oak Valley veinimaja viinamarjaaiad laiuvad Elgini platoo taevastes kõrgustes. See tagab veinidele intensiivsema ja elegantsema maitse. Aafrika veinide esiviisikusse valitud Oak Valley Fountain of Youth Sauvignon Blanc on värske maitsega, milles on tunda litši, karusmarja, virsiku meki sekka ka õrna ürtide alatooni. Stone and Steel Riesling on väga hea tasakaalustatud maitsega vein, milles on tunda õuna, tsitruseliste ja virsiku maitsenüansse. Sounds of Silence Pinot Noir on magusa kirsi maitsega värske vein, milles on tunda ka õrna tamme puudutust.
  17. Kleine Zalze Cellar Selection Pinotage

    Lõuna-Aafrika on uue maailma veinide väheavastatud pärl, kust pärineb ka üks parimaid veinimaju Kleine Zalze. Pinotage Cellar punases veinis on tunda hõrgu ploomi, aga ka kerget tubaka ja pehmet tanniinist mekki.

Sinu moodi kinkekarbi valik on suur ja lai ning sealt leiab absoluutselt igale maitsele midagi sobivat. Kinkekarpi mahub soovitatavalt 1 jook ning 3-4 lisatoodet või 2 jooki koos kommikarbiga. Muudame üheskoos sulle oluliste inimeste päevad meeldejäävaks! Pane igale kingisaajale kokku tema nägu eriline üllatus, vali juurde luksuslik lillekimp ning saada kingitus kohale sobival ajal Interflora kulleriga.