Interflora lillesoovitused Valentinipäevaks

Aasta armastuserohkeim päev on kohe käes ja lausa kutsub oma kallimat värske lillekimbuga üllatama! Punased roosid on ilmselge armastusavaldus, ent tegelikult ei pea need lilled olema ilmtingimata roosid, sest hoopis punetav värvus sümboliseerib kõike eelmainitut. Oleme valentinipäevaks kokku pannud kõige romantilisemad kimbud, mille seast selle täiusliku välja valida saad!

Lase meil sinu kallimat jalust rabada sügavpunase floristi fantaasia lillekimbuga, mis peegeldab armastust ja kirge.
Floristi fantaasia kimbud on kordumatud ning iga punastes toonides õis jõuab buketti floristi lennukaid ideid silmas pidades. Lillevalik võib fantaasia kimbus küll pildil olevast erineda, kuid kimpu jõuab lillepoe kõige parem ning värskeim saadavalolev valik.

Valentinipäeva üllatuseks sobivad hästi ka tulitavalt punased või õrnad roosad tulbid. Elegantne tulbikimp püsib vaasis pikemalt kui näiteks roosid ning rõõmustab õigete tingimuste korral saajat vähemalt nädala.

Oma tärkavaid tundeid saad avaldada ka beebiroosade preeriakellade, armsate inkaliiliate ja krüsanteemidega, mis on nagu armuunelm, nii hellad ja elegantsed nagu ka kaunis õitsva kingi saaja.

Kui soovid üllatada oma kallimat millegi erilisega, siis kingi talle veripunane nelgisüda. Mistahes tooni roosid sensuaalses sametkarbis on samuti äärmiselt romantiline valik.

Ning miks mitte lisada lillekimbule ka miskit magusat Interflora valikust ning olemas ta ongi - lihtne ent meeli ergutav ja sensuaalne kingitus oma armsamale.
NB! Kondiitritoodete puhul vaata kirjeldusest nende piirkondlikku saadavust.

Telli valentinipäevaks lilled Interflorast ja meie lillekuller toimetab nad sulle otse ukseni!