Muuda suvine õuepidu eriliseks!

Suvi on kätte jõudnud, mis tähendab vaid üht - käes on taas suviste koosviibimiste aeg ning ees ootamas erinevad pidustused mida õues looduse keskel nautida. Olgu peokohaks rand, terrass või koduaed - lilled on alati ideaalseks kaaslaseks, luues kauni ümbruse ning meeleoluka õhkkonna kõikjal, kus parasjagu viibid.

Millised lilled aga peo- või piknikulauale valida? Siin on sulle mõned näpunäited ja soovitused milliste lilledega suvised koosviibimised veelgi meeldejäävamaks muuta!

Kaunis kimp suvisele sünnipäevapeole!

Interflora valikus ootab sind lai valik suviseid kimpe erksavärvilistest gerberatest elegentsate liiliate ning päikseliste päevalilledeni välja. Kui peopaiga asukohaks on mõni looduslähedane paik, sobib hästi lauda kaunistama maalähedane hooajalistest õitest valminud kimp, mis ühtaegu nii mõnusalt suvine, särav kui ka koduselt soe, maalides silme ette kauni pildi metsikutest heinamaadest, päikesepaistest ning kaunitest mälestustest. Linnaterrassile sobib seevastu aga pisut elegantsem kimp.

Vii kallim romantilisele rannapiknikule!

Suvine piknik rannas on alati kindla peale minek oma armsama üllatamiseks!

Võta soojast suvest maksimum ning korralda kallimale lillede rohke romantiline piknik mere ääres. Valmista ette piknikukorv - paki kaasa tekk, küünlad, suupistevalik meelepäraste lisanditega, pudel kihisevat ning romantikast tulvil roosikimp, mis on justkui kirsiks tordil. Interflora valikus ootavad sind romantilised kimbud, mis üllatusteks loodud!

Lisa suvisele aiapeole särtsu!

Suvised aiapeod sõprade ja perega on kahtlemata suve lahutamatuks osaks. Vii sel aastal oma aiapidu järgmisele tasemele koos suviselt soojade ja särtsakate lilleõitega! Lilled lisavad särtsu ning loovad mõnusalt suvise meeleolu. Pole oluline, kas plaanid kodust grilliõhtut sõprade seltsis või pühapäevast brunchi perega, lilledel on alati oma koht! Vali välja meelepärane kimp, mis paneb sõbrad ahhetama!

Eriti silmapaistva tulemuse saavutamiseks jälgi, et lilled ning lauadekoratsioonid oleksid alati sarnastes värvitoonides ning täiustaksid teineteist.

Nii ei muutu üldpilt liialt kirjuks ning lilled tulevad kenasti esile.

Tutvu lillevalikuga lähemalt meie e-poes, vali välja oma lemmik, pane tellimus teele ning kuller toimetab sinu valitud kimbu sulle sobival ajal mugavalt kohale!