Kuidas tähtpäevi paremini meeles pidada?

Eksimine on inimlik, aga unustamine andestamatu. Eriti, kui mängu tulevad sulle kõige olulisemate inimeste tähtpäevad nagu sünnipäev, pulma-aastapäev, kooli lõpetamine.

Lihtsam on meeles pidada abikaasa, laste ja parima sõbra pidupäevi, keerulisemaks läheb aga uute kolleegide või koostööpartnerite sünnipäevadega. Pole ka ime, sest me unustame 70% uuest informatsioonist 24 tunni jooksul, 50% koguni tunni jooksul. Ei maksa siis üllatuda, et paljudel tuleb oma sünnipäeval kimbust ja sünnipäevatordist* suu puhtaks pühkida. 😉

Meeldejätmine ehk kuuldu-nähtu omandamine ja meelespidamine on mälu protsessid. Kui materjal on nõrgalt omandatud, ei tule ka hiljem midagi meelde. Mälu suurmeistri, Ed Cooke, kes suudab segatud kaardipaki järjekorra 45 sekundiga meelde jätta, soovitus on lihtne – korda, korda, korda. Näiteks, kui sul on vaja uue töökaaslase nimi meelde jätta, siis kasuta seda alates tutvumisest 30 korda.

Unustamise põhjused on vanad tuttavad: stress, depressioon, vähene uni või kilpnäärme probleemid. Kui neid vähendada ei õnnestu, siis tasub mälu parandada! Õppida uusi oskuseid, minna tööle-kooli-koju teist teed pidi, panna puslet kokku, tantsida, mediteerida jt.

On aga üks ainulaadne moodus, kuidas sünnipäevi kõige paremini meelde jätta. See ei maksa midagi, saab kasutusele võtta kohe, on ülimugav ning kiire. Me pole kindlad, kas Ed Cooke`gi sellest kuulnud on – Interflora Minu Inimesed tähtpäevade meeldetuletusteenus!

Sul on võimalik lisada oma sõbrad, lähedased või töökaaslased Minu Inimesed programmi ja Interflora teavitab sind, kui nende oluline tähtpäev läheneb. Nii ei unune sul mitte ühegi inimese tähtpäev, sest meie teavitus hakkab tööle juba nädalaid varem ning teeb seda seni, kuni lilled ja kingitused teele pandud.

Telli pildil olev kimp: Võluaia saladus – floristi fantaasia.

Kuidas inimesi programmi lisada?

Saad seda teha tellimust tehes ükshaaval, kuniks kõik sõbrad-tuttavad on aasta jooksul programmi lisatud. Targem on aga kogu protsess ette võtta korraga, sest nii ei jõua sa vahepeal kellegi sünnipäeva maha magada. Võid selle kohe praegu ette võtta ja Minu Inimesed lisada siit: Lisa inimene.

Mis kasu sa Minu Inimesed teenusest saad?

Sul on elu lõpuni sama hea maine, kui mälu suurmeistril Ed Cooke´l. Ja mitte ainult. Rõõmu valmistamine ja kellegi päeva ilusaks tegemine ilma vastuteeneid ootamata loob sulle positiivset karmat. Head asjad juhtuvad heade inimestega!

Vähem tähtis pole ka muidugi see, et siis sa ei pea taluma etteheiteid ja süüdistusi, mis unustamisega kaasnevad. Hoiatuseks ka Anton Tšehhovi tsitaat: „Naised andestavad, aga ei unusta, mehed unustavad, aga ei andesta.“ Seega lillede mitte saatmisele ei vaata keegi läbi lillede!

Kaalukamaid argumente on teadmine, et sinu lilled valib Interflora kogenud florist, kes võtab arvesse viimaseid kimpude moe- ja värvitrende.

Florist tellib sinu lemmiklilled varakult, et need oleksid pidupäeval kindlasti olemas ja sätib kimpu kõige värskemad saada olevad õied. Lisab keskmistele ja luksuslikele kimpudele juurde veel ka kinkevaasi ning sa ei pea muretsema, et sünnipäevalapse lilled teel koju ära närtsiks või kas tal nii suurt vaasi üldse kodus-kontoris-suvilas on.

Kui oled numbriinimene, siis 2% allahindlus rakendub automaatselt kõigile Minu Inimesed tellitud kimpudele ja kingitustele. Keskmiselt lopsakalt lillekuhilalt ja suure kinkekorvi pealt võidad juba 2,40 €. Polegi nii vähe, arvestades pidevat hinnatõusu.

Ühesõnaga – hoiad kokku aega, raha ja kõik on sinu jaoks ülimugav ning lihtne!

Miks on Minu Inimesed meeldetuletusteenusega liitunud meie kliendid?

Meil on 10 töötajaga väikeettevõte ja otsest büroojuhti, kes vastutaks sünnipäevadel töötajatele lillede tellimise ja kohvilaua katmisega ei ole. Asume ka lillepoodidest kaugel. Seetõttu tundus mulle Minu Inimesed meeldetuletusteenus ideaalne kasutamiseks. Nii ei unusta ühtegi töötaja sünnipäeva, tööjuubelit või ka näiteks koostööpartneri tähtpäeva ära, lilled tuuakse kontorisse ja kõik on ülimalt mugav! Kasutame tihti ka lilledega tordi tellimise võimalust, sest nii saab ka sünnipäevalaud kaetud.

Laura, väikeettevõtte juht

Mul on mitu korda juhtunud, et unustan oma sõbranna sünnipäeva ära. See jääb täpselt jõululaupäeva. Töötan kauplusteketis ja see on aeg, kus meile tuuakse kingitusi, samal ajal mõtled, kas poodides minu tellitud kaupa jätkub, kas lastele välismaa veebipoest tellitud kingitused kohale jõuavad või kellele veel üllatus puudu. Nii ongi juhtunud, et sõbranna soovib mulle häid jõule, kui mulle piinlikkusega tema tähtis päev meenub. Seepärast panin kõikide oluliste inimeste nimed Interflora programmi kirja. Ei taha enam nii pahasti tunda ja muidugi on tore ka, kui keegi rõõmsalt helistab, et sai just sinu saadetud üllatuse kätte!

Diana, ostujuht

* Kas teadsid, et enamikele meie klientidest meeldib võimalus lisada kimbule ka tort!