Koolialguse kingiideed

Kingispikker: Mida kinkida eri vanuses kooliminejatele 1. septembril?

Septembrikuu on uute seikluste algus nii väikestele kui ka suurtele. Õppetööd alustavad koolijütsid pakivad õhinaga koolikotte ning pikaajalised hariduse armastajad libistavad taskusse pastaka ning haaravad oma sülearvuti. Kuid kuidas muuta see tähtis päev veelgi erilisemaks? Oleme kokku pannud mitmeid kingiideid millega üllatada eri vanuses usinaid õpilasi ning tublisid õpetajaid.

Kingitused neile, kelle koolitee alles algab

Esimene 1. september on laste kui ka vanemate jaoks tähtis päev. See on päev, kui need pisikesed inimesed võtavad ääretu uhkusega selga oma suured seljakotid, kätte kaunid lilled ja astuvad rõõmsal sammul esimest korda koolimaja uksest sisse.

Esimese septembri puhul kõige pisematele kooliminejatele kingitust valides võiks silmas pidada erksaid värve, lustakaid vorme ja rõõmsat meeleolu.

Selleks puhuks sobib värsketele koolijütsidele näiteks lustakas Pulgakommi valmistamise komplekt. Pulgakommi valmistamise komplekt paneb tööle loomingulisuse ning on mõnusaks maiustuseks pärast koolipäeva. Heaks kaaslaseks vahetundides ning uinutavaks sõbraks õhtuti on kindlasti käsitööna valmistatud pehmikud. Pehmete loomakeste valik on lai ning armsa lemmiku leiab igale kaisuka fännile. Värskeid kooliõpilasi rõõmustab kindlasti ka värviline lillekimp Võluaia saladus. Lillekimp toob naeratuse suule ning loob pidulikkust ja sära tähtsa päeva piltidele.

Kingitused põhikooli õpilastele

Aasta esimesel koolipäeval tunneb taasnägemis rõõmu ja ülevat õhkkonda iga põhikooli õpilane. Paljudele noortele meenuvad esimese septembriga punased ja roosad gerberad, mida vanemad soojade kallistuste ja ilusate soovidega kingivad.

Esimese koolipäeva puhul on väga sobilik kinkida just roosasid ja violetseid lilli, kuna nad sümboliseerivad rõõmu ja edukust.

Põhikooli õpilastele soovitame kimpu Lillepillerpall, mis valmistatakse punastes ja violetsetes toonides ning sobib täiuslikult piduliku suve lõpu meeleoluga. Aga selleks, et armsa koolilapse elevust veelgi rohkem suurendad, üllata õppurit ka vahvate kingitusega!

Magusa üllatusega ei saa kunagi eksida ning just sellel põhjusel soovitame kohalike väikekondiitrite poolt valmistatud hõrgutisi. Konditriid tegutsevad: Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares. Leia endale sobiv asukoht ning vali välja maiasmoka lemmikmaiustus.

Kingitused gümnaasiumisse astujatele

Peale põhikooli on esimene suur osa tervest kooliteest läbitud ning noored võtavad vastu uued seiklused. Väga paljude jaoks on järgmiseks etapiks gümnaasium. Et tunnustada nooruki soovi edasi õppida, näita oma lugupidamist südantsoojendava lillekimbuga. Positiivset emotsiooni uue alguse puhul annavad edasi kollased ja oranžid lilled, mis loovad sooja ja vastuvõtva tunde. Oranžides toonides lilled sümboliseerivad kõike seda, mis esimene september on - ääretut rõõmu ja uut algust. Tähistamaks järgmise eluetapi algust või jätku, oleme enda tootevalikusse lisanud värvika Päikesekiire.

Neile kes armastavad rohkem suussulavaid kingitusi, on meie tootevalikus magus gurmeekorv. Korvikesest leiab õppur näksimist kodutööde kõrvale või maiustusi, mida nautida klassikaaslastega esimesel koolipäeval. Kui pidupäeval tulevad uue õppeaasta algust tähistama ka sõbrad ja tuttavad, peab olema kindel, et laualt ei puudu rikkalik kohupiima-marjatort. Lisaks kohupiimakreemi tordile leidub palju muid tordivalikuid väikekondiitrite kategoorias suuremates linnades.

Kingituste ideed üliõpilastele

Ülikooli minek on põnevust ning närvikõdi pakkuv kõigile, kes seda teekonda alustavad või jätkavad. Uute ja vanade sõprade rõõmustamiseks üllata neid kauni kimbuga. Sügiseses kimbus esineb kollaseid ning oraže toone, kuid soovitame juurde lisada ka lillakaid õisi. Violetsed lilled sümboliseerivad edukust ja väärikust, kõike seda mis üks üliõpilane on. Soojades toonides kimbud toovad rõõmu igasse majja, korterisse ja ühikatuppa.

Saada üllatus kohale kulleriga või vii rõõmustav lillekimp personaalselt kohale. Kui Sinu armas üliõpilane on kaugel, kuid soovid tema pidulauda rikastada, pane teele kohaliku kondiitri valmistatud tort ning klaaside kokkulöömiseks lisa juurde alkoholivaba kirsi-vahtra vahujook.

Telli pildil olev kimp: 1. september.

Tänutäheks pühendunud õpetajatele

Uue kooliaasta puhul õpetajatele lillede viimine on armas traditsioon, mis motiveerib ja tunnustab pühendunud pedagooge.

Õigeid lilli otsides meenuvad paljudel esimese asjana värvilised krüsanteemid ning kaugelt lõhnavad astrid. Need on sügislilled, mille kinkimisest on saanud traditsioon ning mida soovib oma lauale panna iga õpetaja. Lisaks klassikalistele sügislilledel toob iga pedagoogi näole naeratuse ka imekaunis Päeva kimp. Võid kindel olla, et positiivse üllatuse saad Sina ning ka kingisaaja. Iga kimp on eriline ja kordumatu ning tehakse vastavalt floristi hetke inspiratsioonile.

Kõik teavad, et õpetajate toas saab alati ka kooki ja saiakesi. Et esimesel septembril magusast puudust ei tuleks, saada või vii õpetajale nautimiseks tort või hoopis tassikoogid. Meie väikekonditriite tootevalikust leiad ka teisi isuäratavaid variante.

Esimene september on tähtis päev nii kooliminejate kui ka nende lähedaste jaoks. Olemaks kindel, et kiire elutempo juures ei jää olulised inimesed õnnitlemata, lisa enda lähedased Interflora lehel minu inimestesse. Sedasi saad alati teavituse, kui tähtpäev on lähenemas. Lillede ning kingituste mugavaks kättesaamiseks vormista tellimus meie e-poes. Telli kuller enda või kingisaaja ukseni või mine ise kingitusele järgi endale lähimasse lillepoodi.