Uus võimalus üllatusteks - saada kimp elegantse kinkevaasiga

Lillede saatmine oma kallimale, lähedastele, sõpradele või töökaaslastele on südantsoojendav žest, kuid kuidas muuta üllatust veelgi eksklusiivsemaks ja meeldejäävamaks? Selle jaoks oleme valikusse toonud elegantse kinkevaasi. Interflora vaas on mugav ja stiilne disainielement, mis sobib igale lauale.
Tellides meie veebist luksusliku või keskmise kimbu, anname kinkevaasi lilledega tasuta kaasa. Vaasi saab juurde osta ka väiksematele meelepärastele kimpudele.
Telli pildil olev kimp: Päikesekiir - floristi fantaasia.

Millistele kimpudele kinkevaas lisada?

Mahukad vaasid on suurepäraseks lisaks luksuslikele kimpudele, mille jaoks tavaline vaas võib jääda väikeseks. Interflora valikust on stiilne kinkevaas kõige sobilikum keskmistele ning luksuslikele kimpudele. Olgu lilledeks elegantsed roosid või maalähedased aialilled, must minimalistlik vaas sobib kõigile. Vaas on sügav ning sellel põhjusel on seda hea kasutada lilledega, millel on pikad varred. Nendeks võivad olla näiteks päevalilled, gerberad ja paljud teised.

Telli luksuslik või keskmine kimp koos kinkevaasiga või lisa teistele kimpudele vaas juurde

Külluslike lillede kulleriga saatmine või isiklik üleandmine on rõõmupakkuv kingitus. Kuid tihti tekib seejärel probleem, kuhu see imeline üllatus panna. Igas majapidamises tuleb ette hetki, kui ilusaid asju tuleb aina juurde, kuid kohta, kus neid hoiustada, pole. Kindlasti oleme kõik olnud ka olukorras, kus vanast kohvikruusist või joogikannust saab hädavajalik lillevaas. Selleks, et ennetada täbarat olukorda, soovitame tellida kauni buketi koos stiilse vaasiga. Tellides meie veebist luksusliku või keskmise kimbu, tuleb kinkevaas lilledega kaasa. Vaasi saab juurde lisada ka teistele meelepärastele kimpudele.

Trendika vaasi lisamine kingitusele muudab üllatuse saaja jaoks olukorra mugavaks ning muretuks.

Lilledele tuleb juurde valada vaid vett ja seejärel nautida õite ilu.

Miks valida kinkevaas ja mida teha sellega hiljem?

Vaasid on valmistatud tugevast kartongist, tänu millele on nad vastupidavad, kuid samaaegselt ka taaskäideldavad. Tugev veekindel materjal hoiab kinni vaasis olevat vett ning seda saab kasutada seniks, kuni õitseb kaunis kimp. Ajaliselt võib see olla kuni nädal.

Kui pidustused asuvad kaugel ning tekib probleem, kuidas säilitada lilli pikal teekonnal, siis kinkevaasiga seda muret ei ole.

Vaasi sees saavad lilled kogu aeg juua ning ei närtsi ka pikema autosõiduga. Selleks, et vaas ümber ei läheks, on karbi kahele küljele lisatud nöörid, millest saab üllatuse transportimisel mugavalt kinni hoida.

Telli pildil olev kimp: Lillepillerpall - floristi fantaasia.

Külluslike bukettide saatmine töökaaslastele, lähedastele ning kõigile, keda on soov üllatada, on ilus komme, mida tuleb hoida. Rõõmustades lähedasi eriliste sündmuste puhul, lood kauneid mälestusi ning lillelise keskkonna, mis muudab igaühe säravamaks.

Tutvu meie kimpude valikuga: