5 ideed, mida kinkida meestele

Otsid erilist kinki erilisele mehele enda elus? Meil on mõned mõnusad soovitused igaks sündmuseks, olgu selleks kohe-kohe saabuv isadepäev, rahvusvaheline meestepäev, sünnipäev, aastapäev või mõni muu oluline päev. Väärtusta neid häid, lahkeid, tugevaid, tarku, tagasihoidlikke ja ilusaid mehi, kes su ümber on.
Telli pildil olev kimp: Mehiselt õnne.

Siin on sulle mõned ideed, mida kinkida oma isale, vennale, abikaasale või sõbrale:

  1. LILLED

    Lilled teevad ka mehed õnnelikuks, nii et telli tähtsaks päevaks üks kaunis kimp Interflora valikust! Soovi neile mehiselt õnne selle massiivse kimbuga või vali välja värvikas päevakimp. Kõik Interflora lillekimbud valmistatakse värsketest lilledest sinule lähimas lillepoes. Meie valikust leiad õisi igale maitsele - väikestest kuni luksuslike kimpudeni.
  2. MAIUSTUSED

    Miskit magusat on alati hea mõte. Meie magusavalik kinkekotis on üks tõeliselt maitsev kinkekorv erinevate šokolaadide, kommikarpide ning vahuveiniga. See kingitus viib igal maiasmokal keele alla! Lisa gurmeekorvile juurde ka lilled ja personaalse sõnumiga kaart. Nii jääd kingisaajale meelde just tema maitse järgi sätitud üllatusega.
  3. PUUVILJAD

    Kui eelistad midagi tervislikumat, siis üllata neid luksusliku puuviljakorviga. Küllusliku korvi paneme kokku värskeimatest hooajal müügil olevatest puuviljadest. Pakendame selle ilusaks kingituseks ja toimetame otse õnnelikule saajale!
  4. SOOLASED AMPSUD

    Me ei ole veel kohanud meest, kellele ei meeldiks kingitused, mille saab pärast ära süüa! Valik erinevaid soolaseid snäkke on ju suurepärane kink ning seetõttu olemegi kokku pannud gurmeekorvi Eesti toodetega. Eksklusiivne ja rikkalik kinkekorv sisaldab muuhulgas veidi kangemat kraami, täissuitsuvorsti, suitsujuustu ja tasakaaluks natukene magusat, et kõik isud rahuldatud saaks.
  5. MULLI

    Elegantne vahuvein on alati klassikaline kink. Tähistage olulist sündmust koos maailma 75. parema šampanjamaja hulka kuuluva Besserat de Bellefon Blanc šampanjaga või vanima Lõuna-Aafrika Vabariigi veinimaja Steenberg Chardonnay Brut vahuveiniga. Mõlema mulli kinkekarbiga tuleb kaasa ka eriline magus amps. Lööge klaasid toostiks kokku!

Loodame, et need soovitused olid abiks ja leidsid siit mõned ideed, kuidas endale olulisi meesterahvaid üllatada.

Telli kingitused juba täna Interflora veebipoest!

Tutvu meie valikuga: