Tähista Halloweeni ja hingedeaega Interfloraga

Vaimude tund Jannseni tänavas võib peagi kolida ka sinu tänavasse, sest verdtarretavad Halloweeni tegelinskid kolavad juba ringi. Halloweeni ehk pühakute õhtut on 31. oktoobril erinevates maailma nurkades tähistatud juba 18. sajandist alates. Traditsiooniliselt mälestatakse sel päeval kõiki teise ilma läinud inimesi, sealhulgas pühakuid, märtreid ja teisi usuinimesi. Halloweeniga algab ka sügisene hingedeaeg ning päev hiljem, 1. novembril peetakse pühakutepäeva ja 2. novembril hingedepäeva.
Telli pildil olev seade: Tondipüüdja.

Kuidas tähistada sügisest hingedeaega?

  1. Too sügis tuppa ja dekoreeri oma kodu punakas-oranžikates toonides! Korja vaasidesse pihlakaoksi, meisterda lastega tammetõrudest ja kastanitest vahvaid loomakesi, põimi vahtralehtedest ja okstest pärgasid ning telli Interflora valikust üks mõnus sügistoonides lillekimp!
  2. Aseta pühakute õhtuks koduuksele lõbus Tondipüüdja või Kõrvitsaburger, sest halloween ei ole sama ilma uuristatud kõrvitsata! Kummituslikku meeleolu loovad ka küünlad, mida õhtuhämaruses õuduslugusid vestes süüdata.
  3. Lisa kummituslikku õhtusse veelgi põnevust ja kehastu näiteks vampiiriks, luukereks või nõiaks. Vali sõprade või lastega välja vahvad kostüümid ning suundu kommijahile! Käi ukselt-uksele ja kollita naabreid: “komm või pomm?”
  4. Menüüs on kõrvits! Lausa patt oleks 31. oktoobrit tähistada ilma kõrvitsata. Valmista pühakute õhtuks soojendav kõrvitsapüreesupp, surista kokku vürtsikas kõrvitsahummus õudusfilmi kõrvale tšipsidega snäkkimiseks ning lõpetuseks tee suu magusaks kõrvitsapirukaga.
  5. Hingedepäeval, 2. novembril võta hetk, et mälestada kalleid inimesi, kes teise ilma edasi on liikunud. Ole vaikuses, süüta nende austuseks kodus küünal või külasta surnuaeda ning vii armsatele hingedele kaunis hingede aja lilleseade koos küünlaga.

Loodame, et need vahvad soovitused aitavad sul Halloweeni meeleolu luua ja toovad siia pimedasse hingedeaega veidi valgust.

Tähista sel aastal hingedekuud koos Interfloraga ja too helgus tuppa sügiseste lilleseadetega.

Tutvu meie valikuga: